Nyheter

Utleieoppdrag - Albert E. Olsen AS.

I forbindelse med regnskapsavslutningen og årsoppgjøret for 2017, har vi vært så heldige å hatt et utleieoppdrag til Albert E. Olsen AS i Trondheim. Til denne jobben sendte vi ut vår dyktige medarbeider, Geir Ove Aalberg, som sier følgende om oppdraget:

«Jeg jobbet i to måneder ute hos Albert E. Olsen AS, et landsdekkende industrivarehus som har hovedkontor i Trondheim. Arbeidsoppgavene var varierte, og bestod bla i bilagsføring, fakturering, avstemming til årsoppgjør samt ulike daglige rutiner i ERP-systemet.

I starten begynte jeg med å bli kjent med ERP-systemet, som var nytt for meg. Etter mange forskjellige typer bokføring og fakturering begynte vi med den største jobben, som var å overføre alle driftsmidlene fra gammelt til nytt økonomisystem. Deretter fortsatte jeg med avstemmingsarbeid og annen klargjøring til årsoppgjør og revisjon.

Det har vært veldig givende å jobbe ute hos Albert E. Olsen AS. Denne typen oppdrag gjør at man kommer tettere på kunden, får et forhold til hva som ligger bak tallene i regnskapet og blir kjent med de som arbeider i virksomheten. I tillegg var det svært interessant å lære seg et nytt regnskapsprogram. Siden jeg var der ca tre dager i uka fikk jeg god kontinuitet, samtidig som jeg rakk å utføre løpende oppgaver for andre kunder.»

Geir Ove Aalberg

Vi i ABRA Regnskap AS takker Albert E. Olsen AS for oppdraget og et godt samarbeid, og ønsker dem lykke til videre med sitt arbeid som et av landets ledende industrivarehus.

.

Kommentarer

Bli den første til å kommentere